Правила студии

Правила студії - загальне.

Знаходження в залах студії тільки в особистому ЗМІННОМУ ВЗУТТІ або БАХІЛАХ (є в студії на рецепції ) Важливо! Попередьте моделей про необхідність у чистому змінному взутті.

Орендар зобов’язується дотримуватись чистоти в залах і залишити після себе приміщення у чистому вигляді. Обладнання та меблі після закінчення зйомок необхідно розставити на свої місця.

З метою безпеки на території студії ведеться відеофіксація, а приміщення студії обслуговуються охоронною організацією.

Увага! Використання конфетті, блискіток, свічок та відкритого вогню БЕЗ узгодження з адміністратором, у залах суворо ЗАБОРОНЕНО! Штраф – 1000 грн (за час на прибирання).
Заборонено! Наклеювати на стіни студії клейку стрічку, тейп, скотч, а також свердлити отвори та монтувати кріплення без погодження з адміністраторами. Штраф – 1000 грн (за час на відновлення).

Студія та адміністратори не несуть відповідальності за залишені речі поза орендованими залами студії. Речі можуть перебувати лише в орендованій залі в орендований час. Адміністратори студії не приймають особисті речі на зберігання у приміщеннях студії.

Адміністратори залишають за собою право не допускати до студії та видаляти зі студії осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння без відшкодування вартості орендованого часу.

Зйомка з тваринами здійснюється за погодженням з адміністраторами.

Форс мажор. У разі відсутності технічної можливості проведення зйомок у вже орендований та оплачений час за обставинами, які не залежать від студії та її персоналу (відключення електроенергії, пожежа, повінь, землетрус та інше) – працівники студії мають право перенести оплачений час на інший зручний для замовника день або повернути повну передоплату замовнику.

Правила бронювання студії та скасування після оплати.

Графік роботи студії – 9:00 – 21:00 за попереднім бронюванням.
Стандартна оренда одного залу студії – від 2-х годин.
Оренда студії на 1 голину можлива за вартістю 1000 грн.
Крок подовження оренди студії (за наявності вільного часу) – 1 год.
Не подовжується оренда залів студії на півгодини, 15 хвилин, 5 хвилин тощо.
Якщо клієнт не звільнив зал після 15 хвилин від оплаченого часу, це вважається продовженням залу на 1 годину. (За відсутності броні залу після клієнта)

⚠️ СКАСУВАННЯ або ПЕРЕНЕСЕННЯ бронювання, після оплати. БІЛЬШЕ ніж за 3 доби (72 години) до оплаченого часу – повернення передплати можливе тільки в розмірі 50%.
МЕНШЕ ніж за 3 доби (72 години) – передплата бронювання повністю не повертається.

❗️При оплаті бронювання студії клієнт погоджується з ПРАВИЛАМИ СТУДІЇ, з якими можна ознайомитись на САЙТІ студії.
Бронювання і продовження оренди можливе тільки з кроком в 1 годину.

Обладнання студії яке включено у вартість

Обладнання залу, яке включено у вартість оренди.
1) До 3 спалахів Profoto D1 500 Air, 3 софтбокси або рефлектора на вибір, стійки на колесах Manfrotto.
2) АБО постійне світло с софтбоксами Godox SL200 II на стійках з колесами.
Кольорові фільтри, генератор диму, вітродув – доступні за попереднім запитом, при бронюванні або у адміністратора по факту.
Додаткове світло – 100 грн/година за одиницю.
Спалах Profoto D1 500 або джерело постійного світла Godox SL200 II (або кіно прожектор Arri/Filmgear 650W, 1000W).
Можлива доукомплектація залів обладнанням та аксесуарами

Паперові фони у залах та правила користування ними.

ПАПЕРОВІ ФОНИ (у залах CHROM, WOOD)
Користування 3 фонами у залі безкоштовно якщо не розстілати їх по підлозі. Якщо на підлогу треба то плюс 300 грн за 1 колір. Якщо плануєте псувати фон або після вас залишаються на ньому дірки або плями – то це також оплачується окремо – 300 грн за кожен обрізаний метр фона до чистого.

Відповідальність орендаря студії

Орендар несе повну матеріальну відповідальність за псування та поломку студійного обладнання та аксесуарів, що перебувають у залах під час оренди та відшкодовує збитки виключно у грошовому еквіваленті та 100% обсязі від вартості зіпсованого чи пошкодженого обладнання, аксесуарів, меблів та декорацій студії.
Докладніше з цим можна ознайомитись у договорі публічної оферти на сайті студіі у відповідному розділі.

Після закінчення зйомки обладнання та декор залів обов’язково перевіряється адміністратором. Також зали перевіряються на предмет забутих речей.

Підготовка паперових фонів, обладнання у залах та зміна насадок здійснюється адміністратором! У разі потреби адміністратор завжди готовий надати допомогу за запитом клієнта.